Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) Nyugati Főcsoportjának második elődöntős mérkőzése után szexhangok zavarták meg Luka Doncic sajtótájékoztatóját.

A Dallas Mavericks kosárlabdázója 29 pontot, 10 lepattanót és 7 asszisztot jegyzett az Oklahoma City Thunder elleni konferencia-elődöntő második mérkőzésén, magyar idő szerint pénteken hajnalban, így 119-110-es idegenbeli sikerhez vezette a csapatát. Az állás ezzel 1-1 a négy győzelemig tartó NBA-párharcban, a Mavericks tehát elvette a Thunder pályaelőnyét. A meccset követő Luka Doncic-sajtótájékoztató viszont még több ember figyelmét felkeltette, ugyanis szexhangok, női nyögések szűrődtek be a szlovén kosaras értékelése közben, ami nem meglepő módon meg is zavarta őt a beszédében.

Dallas Mavericks v Phoenix Suns GettyImageRank2 nba Horizontal SPORT BASKETBALL, Luka Doncic, szexhangok, NBA
Luka Doncic a beszűrődő szexhangok miatt félbeszakította az NBA-s sajtótájékoztatóját
Fotó: Getty Images via AFP/Christian Petersen 

Megzavarták a szexhangok Luka Doncic sajtótájékoztatóját

Előbb kínos csend állt be a teremben, Doncic hitetlenkedve nézett, majd elmosolyodott és a fejét fogta, később pedig kijelentette: „Remélem, ez nem élőben megy". Az amerikai sajtóban nem sokra rá az a hír jelent meg, hogy 

az erotikus hangok az egyik újságíró telefonjáról származtak, ugyanis az illető a hangrögzítő helyett véletlenül egy pornóvideóra kattintott rá.

Így állnak az NBA-playoff párharcai

Az NBA-ben már javában zajlanak a főcsoport-elődöntők, mind a négy megmaradt párharcban túl vannak a második találkozón a felek. A Nyugati Főcsoport másik ágán a címvédő Denver Nuggets mindkét hazai összecsapását elvesztette a Minnesota Timberwolves ellen, így veszélybe került a címvédése a 0-2-es állás miatt. A denverieknél nem mindenki viselte jól a váratlanul jött két vereséget: Jamal Murray 100 ezer dolláros pénzbírságot kapott, miután a bírókat dobálta; és a csapata játékát a Nuggets edzője, Michael Malone sem tűrte szótlanul, ő is a játékvezetőkre támadt.

A Keleti Főcsoportban az alapszakaszgyőztes Boston Celtics az egyik hazai meccsét megnyerte, a másodikat elvesztette a Cleveland Cavaliers ellen, így a Thunder-Mavericks párharchoz hasonlóan az is 1-1-re áll. A New York Knicks viszont nem hibázott egyelőre odahaza, mindkét hazai mérkőzését megnyerte az Indiana Pacers ellen, így 2-0-s előnyben van, és egyedüliként őrizte meg a pályaelőnyét a mezőnyből.

Kapcsolódó cikkek